Agenda

Goed nieuws ! Om 2020 met het goede been in te stappen organiseert KOM à la maison drie smakelijke buurtbanketten waar gezelligheid en duurzame voeding voorop staan.

Kom koken of eten met je buren, en maak zo nieuwe ontmoetingen !

Onze producten komen rechtstreeks van bij de boer, en zijn dus 100% lokaal en seizoensgebonden. Wij gebruiken ook voedseloverschotten van biosupermakt The Barn.

Noteer alvast in je agenda : buurtbanketten op zondag 26 januari, 23 februari en 29 maart.

We koken met een kleine groep vanaf 9u en verwelkomen de overige gasten om 12u.
Adres : Le Cerle, 6 Doyen Boonestraat, 1040 Etterbeek.

Schrijf je in via Facebook (stuur ons een berichtje) of via info@komalamaison.be. Vergeet niet te vermelden of je wil komen koken, eten of beiden, en hoevel plaatsen we moeten reserveren. Inschrijving verplicht !

Hoeveel zal het zijn ?

Bij ons bepaal je zelf hoeveel je wil betalen voor ons menu met voor, hoofd en nagerecht + koffie of thee. Onze gemiddelde kostprijs (inclusief huur van de zaal) is 10 euro voor zo’n menu. Gasten die uit solidariteit méér geven maken het voor ons mogelijk om gasten die deze prijs niet kunnen betalen ook met open armen te ontvangen.

Wat breng ik mee ?

Ben je kok vandaag ? Neem dan gesloten schoenen mee, en indien nodig rekkertjes, een haarband of bandana om je haar goed vast te zetten.

Voor iedereen : een tupperwareke om de restjes terug mee naar huis te nemen. Bij KOM à la maison doen we alles om verspilling te voorkomen !

In 2019…

…organiseerden wij al drie buurtbanketten en een openlucht kookatelier in de groententuintjes die zich schuilen tegen het spoor langs de Nieuwelaan in Etterbeek.

Wij hielden ook een standje tijdens het buurtfeest La Ducasse pour tous in Etterbeek, waar we cookies met oud brood (en chocola natuurlijk) hebben gebakken !

Hier kan je de foto’s terugvinden.

Deze banketten werden georganiseerd met behulp van een subsidie van Brussel Leefmilieu in het kader van het programma Vooruit met de wijk ! Waarvoor onze grote dank !