Welkom bij KOM à la maison Brussel !

KOM à la maison is een participatief buurtrestaurant waar je gezellig komt samen koken en eten. Wij zijn momenteel op zoek naar een locatie en hopen nog in 2020 onze deuren te openen in Brussel.

Bij KOM à la maison koken bewoners van de wijk dagelijks een lunchmaaltijd, die ze ’s middags delen met buren en ieder die zin heeft om mee te doen. Ons initiatief wil eenzaamheid in de stad tegengaan en het smeden van interculturele en intergenerationele banden stimuleren.

Wij brengen dagelijks duurzame voeding in praktijk : onze groenten en melkproducten komen rechtstreeks van bij de boer. Wij koken ook met onverkochte goederen van de biosupermarkt om concreet voedselverspilling tegen te gaan. Dat is goed voor jouw gezondheid én goed voor de planeet.

Je bepaalt zelf wat je wil betalen voor ons menu met voor, hoofd en nagerecht. Dankzij deze vrije bijdrage willen wij het voor iedereen mogelijk maken om mee te doen !

Het restaurant is vooral een ontmoetingsplaats. Open voor heel de buurt om nieuwe mensen te leren kennen. Jong en oud, wie je ook bent en van waar je ook komt.

Want samen aan tafel is leuk !