Welkom bij KOM à la maison Brussel !

KOM à la maison is het eerste participatief en solidair buurtrestaurant van België ! Wij hebben onze deuren geopend in Etterbeek. KOM jij ook gezellig koken en/of eten ?

Kom de sfeer proeven in de Veldstraat 46! Voorlopig bieden wij soep en dagschotels aan (om mee te nemen), met een gezellige babbel. Wij zijn open van dinsdag tot vrijdag van 11u00 tot 16u00.

Bij KOM à la maison koken bewoners van de wijk dagelijks een lunchmaaltijd, die ze ’s middags delen met buren en ieder die zin heeft om mee te doen. Ons initiatief wil eenzaamheid in de stad tegengaan en het smeden van interculturele en intergenerationele banden stimuleren.

Wij brengen dagelijks duurzame voeding in praktijk : onze groenten en melkproducten komen rechtstreeks van bij de boer. Wij koken ook met onverkochte goederen van de biosupermarkt om concreet voedselverspilling tegen te gaan. Dat is goed voor jouw gezondheid én goed voor de planeet.

Je bepaalt zelf wat je wil betalen voor ons menu met voor, hoofd en nagerecht. Dankzij deze vrije bijdrage willen wij het voor iedereen mogelijk maken om mee te doen !

Het restaurant is vooral een ontmoetingsplaats. Open voor heel de buurt om nieuwe mensen te leren kennen. Jong en oud, wie je ook bent en van waar je ook komt.

Want samen aan tafel is leuk !

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes ? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Onze kookactiviteiten en voorbereidingen worden georganiseerd in lijn met de maatregelen die het verspreiden van het coronavirus moeten tegenhouden.